На Тернопіллі співробітники чортківської міліції завітали у гості до малечі

На Тернопіллі співробітники чортківської міліції завітали у гості до малечі

13.08.13 08:55 0 824
Маленька людина потребує захисту. Так як і доросла, вона має бути готовою до зустрічі з небезпекою. Для цього вже з раннього віку потрібно прищеплювати дитині розуміння цінностей власного життя та здоров’я, дотримання правил безпечної поведінки.

Нещодавно у дитячому садочку міста Чорткова «Золота рибка» відбулася зустріч дошкільнят з працівниками райвідділу міліції – начальником сектору кримінальної міліції у справах дітей Ігорем Слободяном, старшим державним інспектором районного відділу ДАІ Василем Присуньком. Малята з нетерпінням чекали цієї зустрічі, готувалися до неї.

Педагоги садочка та правоохоронці впевнені, що дітям треба з самого малечку пояснювати, як треба поводитися в ситуаціях, небезпечних для життя та здоров’я людини. Головне – запобігти їх виникненню.

Діти з неприхованою цікавістю роздивлялися формений одяг міліціонерів. Правоохоронці моделювали різні життєві ситуації, де діти гуртом впевнено знаходили правильні рішення. Також дошкільнята відповідали на усі запитання дорослих, знали номер телефону міліції та усіх спеціальних екстрених служб.

Діти запевнили вихователів, що в жодному разі раптово не вибігатимуть на проїжджу частину дороги, без дозволу дорослих не покидатимуть навчальний заклад.

На згадку про зустріч діти фотографувалися. Вдома малюки із захопленням розповідали батька про цікаву зустріч із гостями у погонах.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: рятувальники ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ