Правоохоронці виявили та знищили близько 500 кущів коноплі

Правоохоронці виявили та знищили близько 500 кущів коноплі

13.08.13 07:54 0 813
На Черкащині працівники міліції отримали інформацію, що поблизу одного із хуторів Канівського району знаходиться велике насадження рослин коноплі. На полі оперативники виявили земельну ділянку вщент засаджену рослинами коноплі, загальна площа якої складала близько 0,3 гектари на якій росло близько 500 кущів наркотичних рослин.

Було видно, що за рослинами ретельно доглядають. Правоохоронці розпочали перевірку, щодо виявлення осіб, які причетні до вирощування забороненого “врожаю”. Але доки триває перевірка, було прийнято рішення знищити посіви коноплі. За допомогою місцевої громади рослини були спалені.

З початку поточного року на території Черкаської області постійно проводяться комплексні оперативно профілактичні заходи по виявленню та знищенню незаконних посівів маку та коноплі. Було проведено понад тисячу перевірок за якими виявлено та задокументовано 207 фактів незаконного вирощування наркотичних рослин, за якими відкриті кримінальні провадження заст. 310 КК України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель».

СЗГ УМВС України

в Черкаській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чемпіонат світу. Ганна ...
Наступна новина: Засуджено рівнянина, який ...

КОМЕНТАРІ