За вбивство та розбій - 15 років тюрми

За вбивство та розбій - 15 років тюрми

13.08.13 08:55 0 785
В березні поточного року Зміїївський районний суд Харківської області засудив 24-річного місцевого мешканця до 15 років тюремного ув’язнення, який жорстко розправився з продавчинею крамниці у сусідньому селі.

У жовтні минулого року до чергової частини Зміївського райвідділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що 64-річна місцева мешканка села Шелудьківка в торговельному залі одного з магазинів знайшла тіло жінки з колото-різаними пораненнями.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Був проведений огляд приміщення, вилучені відбитки пальців,опитане населення та свідки.

В результаті проведеної роботи зміївські правоохоронці встановили місцевого мешканця, причетного до скоєння цього злочину, який був затриманий і доставлений до райвідділу міліції. При огляді його домоволодіння були вилучені речові докази: одяг зловмисника з плямами крові, знаряддя вбивства та викрадені з магазину гроші.

Під час проведення слідчих дій працівники міліції встановили, що молодик, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вирішив заволодіти грошима з каси магазину. Зловмисник напав з ножем на реалізатора крамниці та холоднокровно наніс їй більше 30 ударів. В ході досудового слідства вина затриманого у скоєнні тяжкого злочину була повністю доведена.

Зміївський районний суд визнав 24-річного місцевого мешканця винним у вчинені злочину за частиною 4 ст.187, п.п.4,6 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (розбій, умисне вбивство вчинене з особливою жорстокістю та з корисливих мотивів) і виніс свій остаточний вердикт - 15 років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Львівській області за ...

КОМЕНТАРІ