Як повідомив начальник ветеринарної міліції УМВС України у Вінницькій області Павло Дармограй, підпільне виготовлення заморожених м’ясних напівфабрикатів у цеху, проводилося з порушенням ветеринарно-санітарних і гігієнічних вимог та норм чинного законодавства щодо дотримання умов безпечності та якості харчових продуктів.
На момент перевірки у морозильній камері працівники ветеринарної міліції виявили понад 20 кг готової продукції: пельменів, вареників, голубців, млинців, які реалізовувалися на вінницьких ринках. Документи, які б засвідчували походження м’ясної сировини та якість і безпечність готової продукції, у власника виробництва були відсутні. Без жодних документів та санітарних книжок виготовляли напівфабрикати і три наймані працівниці.
Під час перевірки з’ясувалося, що готова продукція, яка надходила до торгових точок, не досліджувалася на показники безпеки у державній лабораторії ветеринарної медицини.
Власника виробництва притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 107 КУпАП «Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог», яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
СЗГ УМВС України
у Вінницькій області
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: Підприємець самостійно ...
Наступна новина: На Буковині «автоматом» ...
Стили одежды для девочек и мальчиков
Заправка лазерных картриджей в Киеве в СЦ и риски самостоятельной
Служба «Здорова родина»: транспортування хворих Київ
Святкові стрічки: як додати магії вашому декору
Женские часы: как выбрать идеальную модель для делового стиля и летних образов