Міліція не допустила надходження неякісного м'яса до споживачів

Міліція не допустила надходження неякісного м'яса до споживачів

13.08.13 15:57 0 837
У Вінниці працівники відділу ветеринарної міліції викрили підпільний цех по виробництву м’ясних напівфабрикатів. Пельмені, вареники, голубці, млинці, які виготовлялися без відповідних документів з порушенням санітарних вимог, реалізовувалися на вінницьких ринках.

Як повідомив начальник ветеринарної міліції УМВС України у Вінницькій області Павло Дармограй, підпільне виготовлення заморожених м’ясних напівфабрикатів у цеху, проводилося з порушенням ветеринарно-санітарних і гігієнічних вимог та норм чинного законодавства щодо дотримання умов безпечності та якості харчових продуктів.

На момент перевірки у морозильній камері працівники ветеринарної міліції виявили понад 20 кг готової продукції: пельменів, вареників, голубців, млинців, які реалізовувалися на вінницьких ринках. Документи, які б засвідчували походження м’ясної сировини та якість і безпечність готової продукції, у власника виробництва були відсутні. Без жодних документів та санітарних книжок виготовляли напівфабрикати і три наймані працівниці.

Під час перевірки з’ясувалося, що готова продукція, яка надходила до торгових точок, не досліджувалася на показники безпеки у державній лабораторії ветеринарної медицини.

Власника виробництва притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 107 КУпАП «Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог», яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підприємець самостійно ...
Наступна новина: На Буковині «автоматом» ...

КОМЕНТАРІ