Романтичне знайомство в Іллічівську закінчилося для киянина крадіжкою

Романтичне знайомство в Іллічівську закінчилося для киянина крадіжкою

13.08.13 16:57 0 906
В курортному містечку Іллічівськ, що неподалік міста Одеси, на спрацювання кнопки термінового виклику міліції в одному з готелів міста виїхав наряд Держохорони. Як виявилося, допомога правоохоронців знадобилася 28-річному жителю столиці, який приїхав до Іллічівська на відпочинок і став жертвою злочину.

Як розповів відпочивальник, напередодні увечері в одному з міських клубів він познайомився з дівчиною приблизно його віку, яка представилася теж киянкою. Протягом ночі вони розважалися, а потім молодий чоловік запросив красуню до себе у гості в готель. Молодиця одразу погодилася, а вранці, коли хлопець прокинувся, в номері не було ні дівчини, ні його ноутбука та мобільного телефону.

Засмучений чоловік за допомогою одразу направився до адміністрації готелю, а ті, в свою чергу, натиснули кнопку термінового виклику міліції.

Держохоронці вислухали потерпілого і, розпитавши прикмети дівчини, негайно почали розшукові заходи. При обстеженні місць масового скупчення людей, що неподалік від готелю, вони помітили схожу за прикметами дівчину, яка виходила з продовольчого магазину. Міліціонери охорони для з'ясування обставин запросили її до міськвідділу міліції, де на неї вже чекав потерпілий, який у затриманій впізнав недавню знайому.

29-річна мешканка Іллічівська зізналась у скоєнні крадіжки, а от що спонукало її обікрасти молодика, вона так і не розповіла.

Тепер дівчині загрожує покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

УДСО при ГУМВС України

в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині «автоматом» ...
Наступна новина: Західінкомбанк - міф та ...

КОМЕНТАРІ