Міліція розкрила замах на вбивство за

Міліція розкрила замах на вбивство за "гарячими" слідами

13.08.13 08:45 0 775
На Чернігівщині працівники Бобровицького райвідділу внутрішніх справ розкрили замах на вбивство 30-річного хлопця, якому рідний батько вистрілив у живіт з саморобного пристрою.

До Бобровицького райвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення від чергової медсестри районної лікарні, про те, що до них доставлено молодого чоловіка з вогнепальним пораненням в живіт.

На місце події негайно була направлена слідчо-оперативна група на чолі з начальником райвідділу. Оперативники встановили особу пораненого, ним виявився 30-річний мешканець села Нова Басань.

В результаті першочергових слідчих дій правоохоронцям вдалося розкрити цей злочин «по гарячих слідах». Зловмисником виявився рідний батько потерпілого, який раніше вже мав проблеми із законом.

Він розповів, що під час сімейної сварки у дворі господарства здійснив постріл в живіт сину з саморобного пристрою для відстрілу малокаліберних набоїв, який він знайшов 20 років тому у Києві.

Наразі вирішується питання про затримання останнього згідно ст.208 КПК України.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.15 ч.1 статті 115 Кримінального кодексу України - (замах на вбивство), яке карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Тернополі пройде ...

КОМЕНТАРІ