Буковина: Грабіжник на волі провів усього дві доби

Буковина: Грабіжник на волі провів усього дві доби

13.08.13 11:25 0 1301
Відбувши за колючим дротом довгих п’ятнадцять (!) довгих літ і зим, 32-річний житель м. Червоноград Львівської області цими днями знову відбуває на колонійські нари на найближчих вісім років, чотири місяці та 26 днів…
Останню «відсидку» фігурант «тягнув» у виправно-трудовій колонії, що дислокується на Буковині. І після умовно-дострокового звільнення (на чотири місяці та 26 днів) збирався у рідні краї, щоб «ощасливити» батьків та знайомих. Та щоб роздобути кошти на залізничний «люкс» та випивку, рано-вранці 22 грудня 2012-го (всього на другу добу «волі») забрів на подвір’я приватного особняка, що на вул. Хотинській м. Чернівці. Із ножем у руках напав на господарку-пенсіонерку, наніс їй дві різані рани шиї і, погрожуючи гострим лезом, зажадав видати наявні у будинку кошти. Престаріла жінка, рятуючи своє життя, вказала на шафу, в якому зберігався сімейний «сховок», і, звільнившись від цупких «обіймів» грабіжника, вибігла з кімнати на вулицю, голосно позиваючи на допомогу. На виручку бабусі кинулись її онука та його дружина, які розгрібали на подвір’ї сніг. І непрошений «гість», помітивши, що втратив контроль над ситуацією, кинувся з будинку навтікача. Та вже через п’ять хвилин на його руках зімкнулись металеві «браслетки» - на тривожний виклик правоохоронці відреагували оперативно. адекватно та професійно.
Провина фігуранта у причетності до цього розбійного нападу цими днями доведена у судовому засіданні і він уже вп’яте за скоєне тривалий термін має провести у колонії, яка уже стала для нього «рідним домом». За цим же проголошеним вердиктом у нього також конфіскують особисте майно.


Володимир Драюк, ТУ ДСА України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Електронними акцизними ...
Наступна новина: Зниження ставки ПДВ до 9% ...

КОМЕНТАРІ