Оселитися в Києві коштує мінімум $ 100 на місяць

Оселитися в Києві коштує мінімум $ 100 на місяць

13.08.13 11:10 0 2491
За ліжко-місце без особливих зручностей у столиці просять 700-800 гривень на місяць. А стати тимчасовим власником власної кімнати можна за 1 500 гривень. Аналітики сайту приватних оголошень Slando досліджували пропозиції бюджетного житла в Києві та розповіли, в яку суму виллється проживання в столиці.

Найдешевші пропозиції у Києві стартують від 500-600 гривень на місяць. У пропозиціях автори вказують, що житло «для будівельників» і про умови проживання скромно замовчують. За 600-700 гривень можна знайти пропозиції в хостелах, де в одній кімнаті можуть проживати 8-10 чоловік. Більш-менш прийнятні умови, порівнянні з життям у гуртожитку, обійдуться від 700 гривень. За ці гроші можна підселитися в багатокімнатну квартиру, де в кожній з кімнат буде проживати мінімум 2-3 людини.

Чим ближче до транспортних розв'язках або в кращому стані знаходиться квартира, тим вище ціна. Так, підселитися в кімнату з нормальними умовами (нова побутова техніка, інтернет, хороші сусіди, свіжий ремонт і т.д.) біля метро коштуватиме вже 1 000-1 200 гривень.

Мінімальні ціни на оренду кімнати в столиці починається від 800 гривень. За ці гроші пропонують крихітну кімнату в приватному будинку з зручностями у дворі, або ж кімнатку із застарілою меблями і старої побутовою технікою, далеко від метро. Більш-менш комфортні умови можна знайти в кімнатах, які здаються від 1500 гривень. Але це житло, швидше за все, буде перебувати на околиці, або ж жити доведеться в одній квартирі з господарями.

Щодо комфортні умови в окремій кімнаті поблизу транспортної розв'язки або метро можна відшукати за 2 000 гривень. Але, бажають орендувати кімнату з хорошими умовами слід бути готовим до «фейс-контроль» від власників житла. Так, орендодавці можуть підбирати квартирантів за віком, статтю, рівнем заробітку, наявності / відсутності шкідливих звичок і навіть графіком роботи.

Раніше аналітики Slando досліджували пропозиції оренди квартир у Києві і з'ясували, що найдоступніші пропозиції доступні від 2 500 гривень на місяць. За цю суму можна зняти невелику квартиру з мінімальними зручностями на околиці столиці. А середня ціна оренди однокімнатної квартири в Києві становить 4250 гривень.

Зараз у базі сайту Slando зберігається понад 4,4 млн приватних оголошень від українських інтернет-користувачів. З них понад 1,3 млн припадає на розділ «Нерухомість».

Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецькі «спрощенці» ...
Наступна новина: Прес-служба Міндоходів у ...

КОМЕНТАРІ