Європейські Дні Добросусідства тривають

Європейські Дні Добросусідства тривають

13.08.13 13:26 0 827
Керівництво Шацького району взяло участь в Європейських Днях Добросусідства -2013 (Адамчуки-Збереже-Воля Угрузька). 9 серпня урочисте перерізання стрічки символізувало не лише відкриття понтонного мосту і пункту спрощеного перетину кордону, але й відповідний настрій жителів обох країн до відкритості, доброзичливість у спілкуванні із сусідами, бажання спільного проведення дозвілля. В такому ж дусі пройшла у Волі Угрузькій Міжнародна конференція «Наше Полісся. Наш Буг».

10 серпня заступник голови Шацької райдержадміністрації Сергій Пархонюк був присутній у складі делегації Любомльського та Шацького районів на Другому Поліському форумі підприємців, який відбувся у м. Влодаві.

11 серпня святкування продовжилось. Очільники району щиро вітали усіх гостей зі святкових сцен на українській та польській території. Відбулася вже традиційна Екуменічна молитва за злагоду, мир та добробут жителів обох країн.

Європейські Дні Добросусідства стають дедалі популярнішими серед жителів району. Вони проводяться на Волині восьмий раз, у Шацькому районі – четвертий. Як засвідчила офіційна статистика, за три дні проведення вже здійснено 17,5 тис. перетинів кордону.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Підсумки ...
Наступна новина: «Віртуози» із Буковини ...

КОМЕНТАРІ