У Волинській області сергій Ющак проінспектував установи інтернатного типу

У Волинській області сергій Ющак проінспектував установи інтернатного типу

13.08.13 13:15 0 1078
Заступник голови облдержадміністрації Сергій Ющак проінспектував Голобський дитячий будинок-інтернат, Руденський психоневрологічни й інтернат та Центр медико–соціальної реабілітації дітей-інвалідів в Любомлі. Тут він ознайомився із якістю надання послуг та умовами проживання для інвалідів, проаналізував використання коштів для утримання закладів та підготовку їх до зими. В Руденському психоневрологічному інтернаті він також оглянув хід ремонтних робіт.

Сергій Ющак наголосив на тому, що інваліди, які перебувають у цих закладах, потребують особливої уваги та турботи, саме тому держава всіляко їм допомагає та підтримує.

Довідка

Голобський дитячий будинок-інтернат є соціально-медичною установою для постійного проживання дітей віком від 4 до 18 років з глибокою розумовою відсталістю, які потребують стороннього догляду, побутового і медичного обслуговування. Нині в інтернаті проживає 60 вихованців, 9 з яких - діти.

Руденський психоневрологічний інтернат є стаціонарною соціально-медичною установою, призначеною для постійного проживання жінок з психоневрологічними захворюваннями, які потребують стороннього догляду, побутового і медичного обслуговування. В інтернаті розгорнуто 160 ліжко-місць. Нині на повному державному утриманні - 146 жінок.

Центр медико–соціальної реабілітації дітей-інвалідів м. Любомля відкритий при дитячому відділенні Територіального медичного об’єднання Любомльського та Шацького районів 19 липня 2013 року. Метою діяльності закладу є створення сприятливих умов розвитку для діток-інвалідів, надання реабілітаційних послуг та спілкування однолітків та їх батьків.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ