В Закарпатській області правоохоронці Хустщини відвідали дітей в еко-таборі "Нарцис"

В Закарпатській області правоохоронці Хустщини відвідали дітей в еко-таборі "Нарцис"

13.08.13 13:17 0 1206
Знамените Нарцисове поле біля Хуста приваблює у пору цвітіння квітів на Закарпаття туристів з усіх-усюд. Тож невипадково з 2002 року тут розташований стаціонарний еко-табір «Нарцис», у якому перебуває 54 дітей разом із своїми вихователями.

Оперативники сектору кримінальної міліції у справах дітей Хустського міськвідділу міліції Роман Прокопів та Віталій Кучерявий завітали сюди днями провідати дітей. Адже у таборі знаходяться діти з сусідніх районів: Тячівського, Виноградівського, Мукачева, Ужгорода, Міжгір′я тощо. Тут діти для себе можуть знайти багато цікавого та корисного. Зокрема, саме тут дітей вчать такому ремеслу, як бджолярство та вивчають науку іхтіологію.

День в таборі починається з фізкультури, сніданку, а потім на дітей чекають цікаві екскурсії: відвідування Карстових мостів в Угольці Тячівського району, чернечих монастирів на околиці Хустщини, екскурсія на плотину в с. Вільшани. Відвідують діти й картинні галереї у м.Хуст. Та улюбленим для них музеєм є музей «Долина нарцисів». Тут вони ознайомлюються з історією Нарцисової долини, дізнаються про походження квітки нарцис.

Окрім духовно-культурної програми, для дітей також передбачені прогулянки та збирання грибів у лісі, купання у р.Ріка та різні цікаві конкурси й ігри.

--З метою попередження правопорушень серед дітей та стосовно них, звертаємося до батьків, щоб вони відповідально ставилися до виховання своїх дітей та контролювали їхню поведінку, систематично проводили з ними профілактичні бесіди, в яких основну увагу приділяли застереженню вчинення протиправних діянь, дотримання заходів безпеки під час купання у водоймах та перебування на проїжджій частині вулиць і не залишали їх без нагляду. У випадку виявлення фактів невиконання цих вимог, батьківських обов’язків, винних буде притягнено до адміністративної відповідальності за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (ухилення від виконання батьківських обов’язків), - коментує виконуючий обов’язки начальника хустської міліції Василь Дем′янів.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині відновив ...
Наступна новина: На Рівненщині під час ...

КОМЕНТАРІ