На Рівненщині під час конфлікту жінка зарізала чоловіка

На Рівненщині під час конфлікту жінка зарізала чоловіка

13.08.13 13:18 0 1147
Три удари ножем у груди – саме так 20-річна Христина, жителька с. Українка Острозького району, вирішила розв’язати конфлікт зі своїм чоловіком, 28-річним Романом.

– Чвари у цій родині траплялися майже щодня. Зазвичай, причиною цьому була любов Романа до спиртного, – повідомив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук. – Того дня хазяїн знову прийшов напідпитку, що не на жарт обурило Христину.

Слово за слово – і в родині виник черговий конфлікт. Щоправда, цього разу свою правоту Роман заходився захищати ножем. Після нетривалого шарпання Христині вдалося відібрати ножа, після чого вона вдарила ним Романа в груди.

Однак “швидку” подружжя викликати не спішило. Лише на ранок жінка вирішила звернутися за медичною допомогою, щоправда, вже було пізно. Від отриманих травм Роман помер у кареті швидкої допомоги.

– Щодо Христини слідчими Острозького МВ УМВС України в Рівненській області розпочате кримінальне провадження, передбачене частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Жінку було затримано, наразі судом було обрано відносно неї запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, – зазначив начальник СВ Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Микола Ковальчук. – Нині жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Вікторія АНТОНОВА,

Острозький МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Головне управління ...

КОМЕНТАРІ