На Тернопіллі під час пожежі, із задимленого житлового будинку рятувальники евакуювали 28 людей

На Тернопіллі під час пожежі, із задимленого житлового будинку рятувальники евакуювали 28 людей

13.08.13 13:25 0 847
13 серпня 2013 року о 03:12 на пункт зв’язку оперативно диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу однієї із квартир в житловому будинку на вулиці Д.Січинського в місті Чортків.

До місця виклику одразу направили черговий караул 6-ї державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце події встановлено, що горить квартира п’яти поверхового житлового будинку. Густий та їдкий дим швидко розповсюджувався по будинку. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення до гасіння пожежі ланки газодимозахисної служби.

Діючи в умовах сильного задимлення працівники державної служби вчасно зупинили полум’я, не давши йому поширитись. О 03:30 пожежу було локалізовано, а о 04:10 – ліквідовано.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено внутрішнє опорядження стін.

В ході проведення рятувальних робіт евакуйовано 28 мешканців будинку. Одну людину з діагнозом отруєння чадним газом госпіталізовано у Чортківську центральну районну клінічну лікарню. Врятовано 1 будівлю , всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 300 тисяч гривень.

Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 14 347 сімей Львівщини ...

КОМЕНТАРІ