У Тернополі розпочався Міжнародний турнір з футболу серед юнаків

У Тернополі розпочався Міжнародний турнір з футболу серед юнаків

13.08.13 13:20 0 800
12 серпня на центральному стадіоні відбулося урочисте відкриття Міжнародного юнацького турніру з футболу серед юнаків 1997 року народження та молодших. На ці змагання приїхали команди з Луцька, Севастополя, Вінниці, В–Волинська, Хожува (Польща), також візьмуть участь і місцеві спортсмени. З вітальними словами до футболістів звернулися спортивні керівники області та міста.

«Дозвольте від імені міського голови Сергія Надала, та особисто від себе, привітати вас з участю у цьому турнірі. Привітати гостей з інших областей України, а також наших іноземних колег з побратимського міста Хожува (Польща). Хотілося би насамперед подякувати вам за те, що ви знайшли в собі час, натхнення та енергію завітати в наше затишне місто, де ви безумовно продемонструєте все те чого навчають ваші наставники. Дозвольте побажати гарної гри, проявити себе якнайкраще на тернопільському полі. Нехай переможе сильніший», — сказав у своєму виступі заступник міського голови Леонід Бицюра.

Ігри відбудуться на футбольних полях: КП «Тернопільський міський стадіон», КЗ ДЮСШ з футболу (парк «Топільче»). Урочисте закриття та нагородження переможців – 15 серпня о 13 год. на центральному стадіоні.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За січень-липень 2013 року ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ