На Тернопільщині "Сокіл" організував "Українські дискотеки"

На Тернопільщині "Сокіл" організував "Українські дискотеки"

13.08.13 13:31 0 790
11 та 12 серпня 2013 року в селах Тернопільського району Товстолуг і Кип'ячки відбулися "Українські дискотеки", організаторами яких стала Тернопільська обласна молодіжна організація "Сокіл". Невід'ємним атрибутом вечірок, окрім української музики, став і національний одяг. Окрім танців, на присутніх також чекала розважальна програма за участи команди КВК "Сонечко". Хлопці добряче розвеселили молодь та провели декілька запальних конкурсів, участь у яких могли взяти всі охочі.

"Я дуже задоволений, що тут лунала українська музика, під яку можна було "відірватися" з тими, хто був присутній на забаві. Сподіваюся, що такі вечірки і надалі проводитимуть у селах, і люди зможуть приходити у вишиванках та слухати українську музику. Це потрібно для того, аби ми не забували про своє українське коріння та розвивали українську культуру. Хотілось би лише одного – щоби більше молоді приходило на такі вечори. Вдячний організаторам за це невеличке свято для усього села, та й сусідніх також", – поділився враженнями від вечірки Тарас Степанковський.

"Українські дискотеки" пройшли вдало. При вході на вечірку молодь у вишиванках платила половину ціни, а от нетверезих до танцювальної зали не пропускали. Таким чином все відбулося без жодного неприємного інциденту", – зазначив очільник Тернопільського "Сокола" Ігор Бойчук.

Зауважимо, що такі заходи – не останні, на майбутнє "соколята" планують проводити ще більше вечірок, і не лише в Тернопільському районі, а й по всій області.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Віртуози» із Буковини ...
Наступна новина: У Львівській області за сім ...

КОМЕНТАРІ