На Тернопіллі Михайло Головко привітав жителів сіл Новостав і Чернихівці з днем села

На Тернопіллі Михайло Головко привітав жителів сіл Новостав і Чернихівці з днем села

13.08.13 13:55 0 1237
11 серпня 2013 року в селі Новостав, що на Шумщині, відзначали 500-річчя села. З нагоди свята у Новоставі влаштували святковий концерт за участи народних колективів. Привітати жителів та гостей святкування приїхав народний депутат України від ВО "Свобода" Михайло Головко.

Присутні на святкуванні радо вітали свободівця, адже це вперше до них завітав народний депутат. Звертаючись до громади, депутат-націоналіст зазначив: "Щиро вітаю Вас із цим чудовим святом. Приємно бачити стільки людей, адже в такі дні ми забуваємо про всі буденні клопоти і радо проводимо час, слухаючи пісні у виконанні місцевих колективів. Усі ми знаємо, що з села починається країна, а тому першочерговим завданням влади зараз має бути відновлення гідного життя саме тут. Дуже прикро, що чинна влада забуває про ці основи будівництва заможної держави. Проте вірю, що довго так не буде і нам вдасться розбудувати життя на селі, аби українці відчували себе господарями на своїм землі".

Цього ж дня свій день села відзначили Чернихівці Збаразького району. Перша писемна згадка про поселення датується 1463 роком. Михайло Головко привітав селян зі святом та зокрема сказав: "Приємно, що на таких святкуваннях ми не забуваємо про наші традиції, пропагуємо нашу культуру, пісню і мову. Усі ми розуміємо, що влада забула про село і не приділяє жодної уваги розробці сільських економічних, гуманітарних і культурних програм, натомість усі кошти спрямовують на силові структури, східні області і забаганки бандитської влади. Усі ви помітили, що із приходом фракції націоналістів у парламент ситуація в політичному житті країни кардинально змінилася. Нам вдалося здобути не одну значну перемогу, але наша боротьба триває. Звичайно, що ця банда так просто не відступить, тому ми разом повинні докласти всіх зусиль, щоби влада змінилася і ми отримали українського президента, український уряд і український парламент".

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Плавець Андрій Хлопцов ...
Наступна новина: У Житомирі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ