Найбільш резонансні злочини та події на 13.08.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 13.08.2013 р.

13.08.13 18:16 0 894
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 16099 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 4896 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 558 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 16 осіб загинули та 133 травмовано.

У місті Сніжному Донецької області 72-річний пенсіонер, у квартирі за місцем проживання під час раптово виниклої сварки ножем заподіяв смертельні тілесні ушкодження своїй 69-річній дружині, після чого намагався покінчити життя самогубством перерізавши собі вени на руках (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Макіївці Донецької області в результаті проведення слідчих дій затримано 57-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 11 серпня на вулиці вказаного міста під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв ножові поранення грудної клітини 58-річному жителю цього ж міста (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У місті Богодухові Харківської області в результаті проведення слідчих дій затримано 28-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уранці 12 серпня на вулиці вказаного міста під час раптово виниклої сварки заподіяв ножові поранення живота та грудної клітини 36-річній жительці цього ж міста (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У місті Могилів-Подільському Вінницької області в результаті проведення слідчих дій затримано 54-річного жителя згаданої області. Попередньо встановлено, що він удень 12 серпня на вулиці вказаного міста під час раптово виниклої сварки заподіяв ножові поранення грудної клітини 19-річній місцевій жительці (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У місті Києві 6 серпня на вулиці було знайдено мертвим з вогнепальними дробовими пораненнями іноземного громадянина. У результаті проведення слідчих дій у місті Одесі затримано 37-річного киянина. Попередньо встановлено, що він уночі 5 серпня на вулиці згаданого міста під час сварки на ґрунті неприязних відносин пострілом із власної зареєстрованої мисливської рушниці вбив потерпілого. Зброю вилучено.

У місті Горлівки Донецької області в результаті проведення слідчих дій затримано 26-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 8 серпня на околиці згаданого міста в лісосмузі під час раптово виниклої сварки заподіяв тілесні ушкодження 28-річному жителю цього ж міста, який 12 серпня в лікарні помер. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

У місті Обухові Київської області в результаті проведення слідчих дій викрито 41-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 11 серпня в згаданому місті у квартирі 36-річного чоловіка під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження господарю. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

У місті Донецьку в результаті проведення слідчих дій викрито 31-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 11 серпня на вулиці зазначеного міста під час раптово виниклої сварки з трьома невідомими, з власної необережності, пострілами із зареєстрованої мисливської рушниці поранив у грудну клітину та руки свою 26-річну співмешканку (госпіталізовано). Зброю вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ