Луганські міліціонери здали кров для постраждалої в ДТП дівчинки

Луганські міліціонери здали кров для постраждалої в ДТП дівчинки

13.08.13 18:23 0 817
12 серпня двадцять добровольців з числа працівники міліції приїхали до Обласної станції переливання крові, щоб здати кров і віддати частину своєї душевної теплоти постраждалій у ДТП дитині. таку ж добру справу зможуть зробити всі бажаючі курсанти Луганського училища професійної підготовки працівників міліції.

Трагедія, що сталася недільного вечора 11 серпня на вулиці Побєдоносна, коли п'яний водій на пішохідному переході збив 10-річну дівчинку, не залишила байдужим нікого. Обурені громадяни вимагали віддати їм винуватця аварії, але міліція, діючи у відповідності до закону, не допустила самосуду.

Зараз стосовно водія іномарки проводяться передбачені законодавством слідчі заходи. Проте тільки цим дії міліції за даним фактом не обмежилися. Працівники міліції, як ніхто інший, розуміють, що маленька Іра отримала дуже тяжкі травми. Попереду - лікування маленької, яке дорого обійдеться її батькам. Щоб якось допомогти постраждалій та її родині, співробітники міліції вирішили надати посильну допомогу.

12 серпня двадцять добровольців з числа працівники міліції приїхали до Обласної станції переливання крові, щоб здати кров і віддати частину своєї душевної теплоти постраждалій у ДТП дитині.

Як розповів заступник начальника курсу Луганського училища професійної підготовки працівників міліції капітан міліції Ігор Афонін, 13 серпня, для всіх курсантів училища, які бажають здати кров для постраждалої дитини, буде організована поїздка з міста Щастя до Обласної станції переливання крові.

Відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС

України у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ