Міліціонери затримали двох чоловіків, які вербували дівчат для заняття проституцією

Міліціонери затримали двох чоловіків, які вербували дівчат для заняття проституцією

13.08.13 18:54 0 903
До Київського райвідділу міліції надійшли заяви від трьох дівчат, жительок Полтави. Вони повідомили, що весною 2012 року двоє чоловіків, шляхом вмовлянь та обіцянок матеріальної винагороди втягнули їх в зайняття проституцією. Обіцяної винагороди жінки так і не отримували. Натомість залишилися без документів і з постійним шантажем. Коли ж дівчатам вдалося втекти на Батьківщину, вони одразу ж звернулись до міліції.

Працівниками відділу боротьби з торгівлею людьми та злочинами проти моральності Управління карного розшуку УМВС України в Полтавській області було встановлено осіб причетних до скоєного. Ними виявилися мешканці міста Полтава. Один із них вербував жінок, інший - зустрічав дівчат на чужих землях та відвозив на квартиру. Там вони мали надавати інтимні послуги за грошову винагороду клієнтам. Затримали ж полтавські міліціонери «торговців» на території іншої області. На той час зловмисники вже переховувались.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). За скоєне законодавець передбачив покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Наразі досудове розслідування закінчено, матеріали передані для розгляду до суду.

ВЗГ УМВС України

в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Колишній український ...

КОМЕНТАРІ