Волинські міліціонери стали найкращими у чемпіонаті із спортивної боротьби самбо

Волинські міліціонери стали найкращими у чемпіонаті із спортивної боротьби самбо

14.08.13 08:15 0 1037
На базі Волинської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» відбувся щорічний чемпіонат із спортивної боротьби самбо серед правоохоронних відомств.

Змагання проводяться з метою підвищення рівня здоров’я, фізичного та духовного розвитку працівників правоохоронних органів, подальшого розвитку і популяризації боротьби самбо та підвищення рівня майстерності працівників правоохоронних органів та членів «Динамо».

До участі у змаганнях за програмою Спартакіади – 2013 допускаються члени ФСТ «Динамо» з числа працівників силових правоохоронних відомств області.

Участь брали сім команд по шість учасників у кожній. Підсумки поєдинків між суперниками вираховувалися у особистому і командному заліках.

За результатами Чемпіонату у особистому заліку переміг міліціонер-водій роти міліції особливого призначення «Беркут» УМВС України у Волинській області Роман Сорочинський. У командному заліку першість здобули представники волинської міліції, другими стали бійці Луцького прикордонного загону, а третє місце вибороли представники УСБУ.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: "Металіст" зіграє ...

КОМЕНТАРІ