У затриманого за куріння в сквері ужгородця міліціонери знайшли патрони

У затриманого за куріння в сквері ужгородця міліціонери знайшли патрони

14.08.13 08:11 0 1059
Цей 27-річний житель Ужгорода вже має за плечима судимість за скоєння крадіжок, пограбунку та розбійного нападу. А тепер у нього знайшли понад двадцять патронів, та ще й зізнався у скоєнні близько десятка крадіжок з магазинів, офісних та складських приміщень…

А почалось все з того, що під час проведення операції "Денне місто" оперативники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції Назарій Потічний, Федір Феєр та Микола Копосович помітили у скверику обласного центру молодого чоловіка, який курив у громадському місці, що заборонено законом. Як з′ясувалося, був то 27-річний ужгородець Михайло, котрий вже має за плечима судимість.

За паління в недозволеному місці на молодика склали адмінпротокол за ст.175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях). Однак на тому справа не закінчилася. Під час спілкування з правоохоронцями молодик явно нервував і весь час тримав одну руку в задній кишені шортів, що викликало підозру в міліціонерів. Коли ті поцікавилися, що в кишені, ужгородець витягнув коробку з-під сірників, в якій знаходилося двадцять три патрони калібру 5,6 мм. до малокаліберної гвинтівки. На запитання, звідки в нього боєприпаси, чоловік пояснив, що патрони він… знайшов у лісі, коли ходив за грибами. З собою носив, щоб рідні не знайшли, а в подальшому хотів їх продати... Вилучені набої направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів), за що передбачено позбавлення волі на строк від двох до п'яти років, зазначив т.в.о. начальника Ужгородського МВ УМВС Володимир Кувик. Водночас затриманий молодик перевіряється на причетність до скоєння близько десятка крадіжок з магазинів, офісів і складів.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Івано-Франківські ...

КОМЕНТАРІ