Івано-Франківські будівельники зобов‘язані підняти рівень заробітних плат

Івано-Франківські будівельники зобов‘язані підняти рівень заробітних плат

14.08.13 08:11 0 1227
На цьому наголосила під час зустрічі з суб‘єктами господарювання будівельної галузі заступник начальника міської ДПІ Олена Мухіна. Вона повідомила присутніх, що, відповідно до правил визначення вартості будівництва, затверджених Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, рекомендований рівень середньомісячної заробітної плати для визначення вартості будівельних робіт складає 3400 гривень. Цей рівень відповідає середньому розряду складності таких робіт при їх виконанні у звичайних умовах.

Водночас, за оперативними даними, згідно поданої звітності за ІІ квартал поточного року (згідно форми №1-ДФ), 123 будівельних фірми Івано-Франківська виплачували зарплату найманим працівникам в середньому 1250 грн. на місяць. З них 55 – нижче встановленого законодавством мінімального рівня.

Олена Мухіна наголосила на неприпустимості такого явища. Вона рекомендувала керівникам підприємств будівельної галузі показник нарахованих заробітних плат привести у відповідність до середньогалузевого.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Палестинська влада не ...

КОМЕНТАРІ