У Львівській області навчально-методичні збори з офіцерами випускниками вищих військових навчальних закладів 2013 року

У Львівській області навчально-методичні збори з офіцерами випускниками вищих військових навчальних закладів 2013 року

14.08.13 08:13 0 909
В Західному територіальному командуванні внутрішніх військ МВС України завершилися навчально-методичні збори з офіцерами випускниками вищих військових навчальних закладів 2013 року. Тридцять три молодих офіцера прибули до Львова з Тернополя, Рівного, Ужгорода, Хмельницького, Луцька, Івано-Франківська, Чернівців, Вінниці, Калинівки, Нетішина та Кузнецовська.

Головною метою зазначеного заходу було вдосконалення знань та надання практичних навичок молодим офіцерам, які в подальшому допоможуть їм під час виконанні своїх функціональних обов’язків.

Розпочались збори зі стройової підготовки. Тимчасово виконуючим обов’язки начальника управління Західним територіальним командуванням внутрішніх військ МВС України полковником Сергієм Скрипнюком з лейтенантами був проведений стройовий огляд. Після чого були проведені заняття за темою: «Методика проведення заняття зі стройової підготовки зі зброєю та без зброї».

Під час зустрічі з заступником начальника управління Західним територіальним командуванням з виховної роботи полковником Олегом Білим учасникам зборів були доведені вимоги керівних документів щодо роботи командира зі зміцнення військової дисципліни та профілактики нестатутних взаємовідносин серед особового складу, а також порядок проведення індивідуально-виховної роботи.

Також в ході зборів основна увага офіцерів приділялась методиці проведення занять з вогневої підготовки,

організації служби з конвоювання, екстрадиції та охорони підсудних,

роботи командира підрозділу щодо організації бойової служби з охорони громадського порядку.

«Ми ставили за мету показати найбільш доцільні форми та способи виконання тих чи інших завдань з якими молоді офіцери зіткнуться в ході виконання своїх службових обов’язків»,

- розповідає тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління Західним територіальним командуванням полковник Сергій Скрипнюк, - «основною формою проведення занять були інструкторсько-методичні та методичні заняття. Під час яких керівники практично показували порядок дій, а також перевіряли рівень методичної майстерності і підготовки молодих офіцерів, які прибули для проходження служби».

Після проведення методичних занять з вогневої та фізичної підготовки на навчальному центрі «Раковець», свою майстерність учасники зборів змогли показати у виконанні 1 вправи навчальних стрільб з автомата Калашнікова та заліків з фізичної підготовки.

Зі слів випускника Академії внутрішніх військ МВС України лейтенанта Олександра Хайнасова трьохденні збори дали можливість офіцерам отримати практичний досвід по організації служби та проведення занять з особовим складом.

Не менш цікавою була екскурсія по стародавньому Львову. Завдяки бібліотекарю Львівського полку внутрішніх військ Юлії Кухарук молоді офіцери мали змогу почути розповіді про цікаві факти та події, які відбувались на протязі всієї історії міста.

За результатами проведення навчально-методичних зборів в кращу сторону відзначились лейтенант Віталій Колівошко з військової частини 3008 (місто Вінниця), лейтенант Андрій Підлісний та лейтенант Олександр Хайнасов з військової частини 4114 (місто Львів).

майор Олег Тіхов,

офіцер групи зв’язків з громадськістю та ЗМІ

управління Західного територіального командування ВВ МВС України

фото автора
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Палестинська влада не ...
Наступна новина: Влада Чернігівщини виконує ...

КОМЕНТАРІ