В Житомирській області рятувальники вберегли житло інваліда від знищення

В Житомирській області рятувальники вберегли житло інваліда від знищення

14.08.13 08:20 0 1074
13 серпня о 9:04 на пункт зв’язку 18 державної пожежно-рятувальної частини Ємільчинського району надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в селі Кочичине. Про пригоду повідомили сусіди господарів.

Як з’ясувалося, займання трапилося у прибудові до житла. Але через суху погоду та віддаленість будинку від пожежної частини – вогонь перекинувся на дім господарів.

У прибудові знаходилася пічка. Швидше за все, несправність у ній і стала причиною пожежі. Господар – інвалід, який проживає сам, на час займання знаходився на подвір’ї.

По прибуттю рятувальників на місце виклику, вогнем вже було охоплено дах будинку.

На місці вже працювали пожежний автомобіль ДП "Ємільчинський лісгосп" та місцеві жителі. Пожежний підрозділ лісівників розташований значно ближче до місця загоряння, аніж рятувальники. Тож на дзвінок про допомогу вони відреагували першими. Спільними зусиллями рятувальників та лісівників майно господаря вдалося врятувати. Щоправда, допоміжна прибудова згоріла вщент. У житловому будинку знищено дах та перекриття. В самій будівлі проживав самотній інвалід. Ліквідація пожежі тривала близько трьох годин.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі звітуєте в ...

КОМЕНТАРІ