Тернопіль стане центром Світового конгресу українських молодіжних організацій

Тернопіль стане центром Світового конгресу українських молодіжних організацій

14.08.13 09:44 0 1017
Відбулася робоча нарада з організації в обласному центрі заходів Світового конгресу молодіжних організацій української діаспори. У зустрічі взяв участь перший заступник голови обласної ради Сергій Тарашевський, депутат обласної ради Степан Барна. Очільник найвищого представницького органу Тернопілля наголосив, що обласна рада всіляко сприятиме проведенню цього престижного форуму в області, допомагатиме в організації заходів та акцій.

«Представники молодіжних організацій з усього світу матимуть нагоду провести чотири свої зібрання у залі, де проводяться сесії обласної ради, – наголосив Сергій Тарашевський. – Переконаний, що цей приклад молодих українців з усього світу, які мають різні політичні переконання, надихне депутатів обласної ради врешті зібратися на друге засідання 45 сесії і прийняти вкрай важливі для краю рішення».

Сергій Тарашевський також зазначив, що обласна рада завжди підтримуватиме бажання молодих українців із світу спілкуватися, пізнавати історію та культуру, подорожувати батьківськими краями.

Голова Світового конгресу українських молодіжних організацій Мирослав Гочак подякував представникам влади за сприяння у проведенні одного з найбільших форумів молоді української діаспори.

Тернопільська обласна рада закликає молодіжні організації до визначення актуальних тем для обговорення між молоддю зарубіжжя та України на сторінці Factbook обласної ради, а також надсилати свої запитання, пропозиції чи побажання.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обласна влада сприяє ...
Наступна новина: На Одещині затримано ...

КОМЕНТАРІ