На Одещині затримано останнього учасника вбивства восьмирічної давнини

На Одещині затримано останнього учасника вбивства восьмирічної давнини

14.08.13 10:23 0 959
Оперативники затримали останнього, третього, співучасника тяжкого злочину, скоєного в Роздільнянському районі Одеської області вісім років тому. Весь цей час чоловік переховувався від правосуддя, але правоохоронці ні на мить не припиняли пошуки зловмисника.

Двох фігурантів за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), в 2010 році Роздільнянським районним судом було засуджено до 10 років позбавлення волі. А ще один учасник «кримінального тріо» одразу, після скоєння злочину, втік за межі області, де розраховував на спокійне та безтурботне життя.

У результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів співробітникам міліції вдалося затримати зловмисника в Одесі, коли той приїхав на відпочинок.

Все почалося восени 2005 року. Того дня, пізно ввечері, троє молодиків прибули на виноградне поле сільськогосподарського товариства та завантажились врожаєм. Аж раптом їх помітив охоронець. Така зустріч у їхні плани не входила. Хлопці, аби уникнути подальшої відповідальності, раптово накинулись на чоловіка та почали його бити. Один із нападників завдав декілька ударів металевим ліхтариком по шиї бідолахи. Після цього зловмисники з місця злочину зникли, а охоронець від чисельних поранень помер на місці.

- Я розумів, що мене розшукує міліція, - розповів слідчому затриманий, - та аби не потрапити до рук правосуддя, одразу поїхав до Миколаївської області, де проживав зі співмешканкою. Там же працював по найму на будівництві. Зв’язків із родичами намагався уникнути.

На теперішній час 31-річного зловмисника заарештовано. Чоловіку загрожує ув’язнення на строк від 7 до 10 років.

Роздільнянський РВ ГУМВС України

в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль стане центром ...
Наступна новина: У Румунії судять ...

КОМЕНТАРІ