Столичні правоохоронці затримали автокрадія

Столичні правоохоронці затримали автокрадія

14.08.13 15:25 0 1027
Працівниками карного розшуку Дарницького районного управління міліції затримано злодія, який спеціалізувався на крадіжках з автомобілів.

32-річний мешканець міста Харкова приїхав до столиці з метою заробити легких грошей. Чоловік вишукував автомобілі, які не були обладнані сигналізаціями та, які власники залишали без нагляду поблизу під’їздів будинків.

Зловмисник розбивав скло автомобіля, проникав всередину та викрадав усе, що власники залишали в салоні. Переважно це були мобільні телефони, GPS-навігатори, компресори та інші особисті речі. За одну ніч чоловік обікрав два автомобілі.

В ході реалізації оперативної інформації працівники карного розшуку Дарницького райуправління міліції викрили та затримали автокрадія. Чоловік у скоєному зізнався, свою провину визнав повністю. Як стало відомо, раніше він вже мав проблеми з законом, був засуджений за аналогічні злочини. Наразі проводиться перевірка на причетність крадія до вчинення інших злочинів на території столиці.

Дана подія занесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України. Санкція цієї статті передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Столичні правоохоронці в свою чергу нагадують - якщо ви не бажаєте стати жертвою крадія та хочете зберегти свій автомобіль, залишайте його на спеціальних охоронюваних автостоянках та обладнайте сигналізацією. Якщо ж ви стали жертвою крадія, терміново повідомте про це правоохоронців, зателефонувавши на спецлінію «102».

ВЗГ ГУМВС України в м. Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери Полтавщини ...
Наступна новина: Внаслідок нападу на мечеть ...

КОМЕНТАРІ