Сьогодні опівдні журналісти оголосять ультиматум

Сьогодні опівдні журналісти оголосять ультиматум "орлам Януковича"

14.08.13 10:47 0 1211
О 12.00 перед будівлею регіонального управління Міністерства доходів у Львові журналісти газети "Експрес" обіцяють оголосити про початок необмежених в часі акцій громадянського спротиву -- на знак протесту проти свавілля податкових органів, які у понеділок без жодних пояснень вдруге за останні три місяці заблокували повноцінну діяльність шести підприємств, що забезпечують вихід у світ газети "Експрес".

У редакції не повідомляють подробиць щодо формату акцій та їх тривалостості, але підтверджують, що на площі перед податковою буде оголошено ультиматум.

Про підтримку протестного руху журналістів оголосила міжнародна анонімна професійна мережа Акція вільних журналістів.

Учора, у коментарі для преси головний редактор газети "Експрес" Ігор Починок так описав наміри журналістів: «Це буде наша перша попереджувальна акція на знак протесту проти перетворення Міністерства доходів у репресивну машину влади. У подальшому їх масштаб та кількість будуть визначатись з огляду на розвиток подій. Наша мета доволі скромна: ми хочемо, щоб і Президент цієї країни, і деякі погано виховані люди з його оточення збагнули, що немає сили, яка може змусити нас відмовитись від наших поглядів. Тиск на нас -- безперспективний, компроміси у професійних принципах -- неможливі».

Експрес онлайн
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тимощук: "Нам потрібно ...
Наступна новина: Надходження екологічного ...

КОМЕНТАРІ