Як можна заощадити на підготовці дитини до школи

Як можна заощадити на підготовці дитини до школи

14.08.13 10:58 0 1698
Згідно з підрахунками журналістів, в Києві зібрати дитину до школи цього року коштуватиме близько 5 000 гривень. В інших регіонах ціни не набагато нижчі. Але далеко не кожній сім'ї такі витрати по кишені. Аналітики сайту приватних оголошень Slando розповіли, на чому і скільки можна заощадити.

Найпростішим способом економії без шкоди для дитини, є покупка б / в товарів. Звичайно, вживані канцелярське приладдя немає сенсу купувати, а от на одязі і взутті можна заощадити до 90% від вартості аналогічних речей в магазині.

Наприклад, купити комплект уживаної шкільної форми для хлопчика чи дівчинки в хорошому стані можна всього за 100-150 гривень, тоді як нові продаються від 500 до 1 500 грн. За окремо, брюки, піджаки, спідниці та сарафани пропонують на Slando від 20 гривень.

Пропозицій уживаної взуття для школярів не так багато, як речей, але практично у всіх оголошеннях автори продають якісні шкіряні туфлі за символічну ціну (20-70 грн.).

Істотно дешевше на Slando можна придбати і нові речі. Так, наприклад, киянка Ірина продає турецький шкільний костюм на хлопчика всього за 330 гривень, тоді як магазині він коштував би більше 1 000 грн. Причина продажу - помилилися з розміром.

Також можна істотно заощадити, якщо купувати старі ранці. Так, дорогі і якісні ортопедичні рюкзаки і сумки можна придбати за символічну суму в 50-100 гривень, тоді як ціна аналогічних в магазині може перевищувати 500 грн.

Зараз у базі сайту Slando зберігається понад 4,4 млн приватних оголошень від українських інтернет-користувачів. З них понад 450 тис. пропозицій припадає на розділ «Товари для школярів».

Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НБУ: Школярів навчили ...
Наступна новина: Головне управління ...

КОМЕНТАРІ