«Клименко –особливо небезпечний покращувач, який говорить неправду» (документи)

«Клименко –особливо небезпечний покращувач, який говорить неправду» (документи)

14.08.13 11:53 0 924
Сьогоднішнє офіційне повідомлення на сайті Міністерства доходів та зборів України щодо ситуації, яка склалася навколо газети «Експрес» містить недостовірну інформацію, яка покликана маніпулювати громадською думкою. Журналісти “Експресу” документально спростовують ранкову заяву Міністерства доходів.

Зокрема, у заяві стверджується, що «жодних офіційних скарг від підприємств», які вдруге за останні три місяці безпричинно та безпідставно заблоковані податківцями «в органи міністерства не надходило».

Зазначене твердження не відповідає дійсності. Зокрема, керівництвом зазначених підприємств відразу у день виникнення проблеми скеровано письмові скарги на дії працівників міністерства. Вони належним чином зареєстровані підрозділами Міністерства, про що свідчать печатки цього відомства на скаргах (зразки додаються). Також не відповідає дійсності твердження про відсутність перешкод для рєстраціїї документів, це підтверджується документальними квитанціями з серверу Міністерства (додається).

Також керівництвом заблокованих підприємств зареєстровано на гарячій лінії міністерства «Пульс податкової» цього ж дня, 12 серпня.

Експрес Груп номер звернення ВЕ5942 від 12.08.2013р.

Фонд Свобода слова номер звернення ВЕ5944 від 12.08.2013р.

Експрес Медіа Друк номер звернення КО5947 від 12.08.2013р.

Експрес Медіа Поліграф номер звернення ВЕ5946 від 12.08.2013р.

Експрес Медіа Принт номер звернення КО5943 від 12.08.2013р.

У зв’язку із цим, вимушені константувати, що міністр Клименко особливо небезпечний покращувач, який говорить неправду, підкреслюють у редакції.

http://expres.ua/gfx/news/files/skarga_druk.jpg
http://expres.ua/gfx/news/files/skarga_fss.jpg
http://expres.ua/gfx/news/files/kvutanthiya_druk.jpg

Експрес онлайн
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ізраїль заявляє про ...
Наступна новина: Мисливський сезон 2013 ...

КОМЕНТАРІ