Найбільш резонансні злочини та події на 14.08.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 14.08.2013 р.

14.08.13 13:26 0 1045
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 16426 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 4753 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 691 дорожньо-транспортну пригоду, в яких 11 осіб загинули та 121 травмовано.

У місті Пирятині Полтавської області в результаті проведення слідчих дій затримано 32-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 31 липня минулого року в зазначеному місті в покинутому будинку під час сварки на ґрунті ревнощів задушив 32-річного жителя цього ж міста. Після чого, з метою приховування кримінального правопорушення, відніс його тіло на місцеве кладовище й закопав (знайдено). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Львові в результаті проведення слідчих дій затримано 22-річну місцеву жительку. Попередньо встановлено, що вона вдень 12 серпня в зазначеному місті у квартирі за місцем проживання під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убила свого вітчима. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Яготині Київської області 18 липня у своєму будинку було знайдено мертвою з травмою голови місцеву жительку. У результаті проведення слідчих дій затримано 35-річного жителя Баришівського району вказаної області. Попередньо встановлено, що він уночі 15 липня, з метою крадіжки, проник до будинку потерпілої, але був застигнутий господаркою, й заподіяв їй смертельні тілесні ушкодження.

У місті Ромнах Сумської області в результаті проведення слідчих дій затримано 26-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він в зазначеному місті в будинку за місцем проживання, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, заподіяв смертельне ножове поранення своєму 64-річному батьку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Одесі правоохоронці ...
Наступна новина: "Наркоплантатора" з ...

КОМЕНТАРІ