У Скадовську міліція організувала спартакіаду для дітей-сиріт

У Скадовську міліція організувала спартакіаду для дітей-сиріт

14.08.13 13:27 0 3017
На один день курортне місто Скадовськ, що на Херсонщині, стало центром спорту для 120 дітей-сиріт. Там відбулася спартакіада серед вихованців шкіл-інтернатів з Дніпропетровська, Києва, Кривого Рогу, Херсона та Скадовська на кубок начальника УМВС області генерал-майора міліції Валерія Літвіна.

Працівники кримінальної міліції у справах дітей влаштували для сиріт справжнє свято. Перед початком змагань підлітки подивилися виставку озброєння органів внутрішніх справ.

Хлопці та дівчата із захопленням слухали розповідь працівників спецпідрозділів міліції про зброю та засоби захисту. Після чого розпочалася запекла боротьба за призові місця.

Діти з п’яти команд демонстрували свої вміння у трьох видах спорту: вони відчайдушно змагались за першість з піонерболу, міні-футболу та легкоатлетичної естафети.

За результатами змагань перемогу одержала місцева команда зі Скадовська.

Переможці отримали кубки, медалі та цінні подарунки.

Всім учасникам вручили дипломи. Наприкінці команди сфотографувались на згадку.

- Основною метою заходу є заклик до здорового способу життя. Ми провели спартакіаду в рамках підтримки дітей-сиріт, хотіли прищепити їм бажання займатися спортом. Сподіваюся, що поїздка до Скадовська запам’ятається їм не лише спортивними досягненнями, а і новими враженнями від спілкування з однолітками, – зазначив начальник ВКМСД УМВС Руслан Русаль.

Хоча це була перша спартакіада, але можна з упевненістю казати, що у неї є майбутнє. Адже дух змагань підвищує у дітей, які виховуються в інтернатах, бажання займатися спортом, досягати нових вершин у житті та вести здоровий спосіб життя.

СЗГ УМВС України

в Херсонській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ