Неповнолітнього крадія телефонних дротів затримали в підвалі під час

Неповнолітнього крадія телефонних дротів затримали в підвалі під час "роботи"

14.08.13 13:28 0 3017
У Керчі вихованець школи-інтернату демонтував 222 метри багатожильного телефонного кабелю, який належить національному операторові електрозв'язку.

Близько третьої години дня на пункт централізованого спостереження Керченського відділення Державної служби охорони надійшло повідомлення від оператора публічного акціонерного товариства «Укртелеком», що на ділянці магістралі телефонного зв'язку, який проходить в районі вулиці Суворова, зафіксовано ушкодження електрокабеля. Отриману інформацію черговий ПЦС передав наряду спецпідрозділу групи затримання Керченського ВДСО, який негайно прибув на місце події і почав пошук ймовірного зловмисника.

Наряд ДСО у складі старшого сержанта міліції Сергія Попова і старшини міліції Олександра Полежаєва обстежив усі колодязі по напряму руху телефонної магістралі і незабаром в підвалі багатопід'їзного будинку виявив підлітка, який саме спаковував в пакет обрізаний телефонний кабель.

З'ясувалося, що злодій встиг демонтувати 22 метри багатожильного електрокабелю, тим самим заподіявши збиток на загальну суму 5 тисяч гривень. Правоохоронці негайно затримали зловмисника. Ним виявився 16-річний вихованець керченської школи-інтернату.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група і співробітники відділу кримінальної міліції у справах дітей 3-го відділу міліції Керчі, яким передали неповнолітнього підозрюваного.

За цим фактом проводиться перевірка. Дії зловмисника кваліфіковані за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України - крадіжка. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Геннадій Зайцев,

УДСО при ГУМВС України

в Автономній Республіці Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ