Міліціонери Полтавщини провели виховну бесіду з дітьми у оздоровчому таборі

Міліціонери Полтавщини провели виховну бесіду з дітьми у оздоровчому таборі

14.08.13 14:28 0 1413
Понад 140 маленьких відпочивальників дитячого оздоровчого табору «Антей» з цікавістю вислухали профілактичну бесіду працівника кримінальної міліції у справах дітей Ірини Карюк. У ході спілкування Ірина Миколаївна звернула увагу на дотримання правил дорожнього руху під час пересування вулицями селища, дотримання правил поводження на воді, недопущення випадків пожеж у лісі під час екскурсійних прогулянок.

Також з дітьми поспілкувалися та показали свою майстерність «бійці» відділу швидкого реагування “Сокіл” УБОЗ та місцеві міліціонери. Представники відділу швидкого реагування ознайомили присутніх з призначенням підрозділу, завданнями та умовами проходження служби, а також з основними видами зброї та екіпіруванням. Усі охочі мали змогу потримати в руках представлені види зброї.

За весь час у дітлахів накопилося багато різноманітних запитань, на які правоохоронці із задоволенням відповідали. Проведені заходи дитяча аудиторія сприйняла із захватом та зацікавленістю. Вони сприяли формуванню у молоді правоосвітньої, правослухняної поведінки та їхньому майбутньому профорієнтаційному вибору.

ВЗГ УМВС України в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Столичні правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ