Правоохоронці викрили зловмисника, який обікрав свого знайомого

Правоохоронці викрили зловмисника, який обікрав свого знайомого

14.08.13 13:29 0 2935
До чергової частини Вознесенського міськвідділу міліції із заявою звернувся місцевий мешканець. 48-річний чоловік розповів, що в нього було викрадено кредитну картку, а також знято з неї заощадження у сумі одна тисяча гривен.

В ході оперативно-розшукових заходів, правоохоронцями був затриманий зловмисник, ним виявився 38-річний місцевий мешканець, який обґрунтовано підозрюється в скоєнні даного злочину.

Чоловік розповів, що напередодні злочину, ввечері, він завітав у гості до знайомого та, коли той вийшов у сусідню кімнату за частуваннями, в поле зору гостя потрапила кредитна картка. Не вагаючись, зловмисник взяв картку та поквапився до найближчого банкомату, аби якнайшвидше зняти готівку, яку витратив на власні потреби.

Слідчим відділенням Вознесенського МВ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Миколаївській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Результати роботи ...

КОМЕНТАРІ