Результати роботи українських слідчих упродовж семи місяців обговорили в МВС

Результати роботи українських слідчих упродовж семи місяців обговорили в МВС

14.08.13 13:29 0 1204
У Міністерстві внутрішніх справ України відбулася відеоселекторна нарада керівників слідчих підрозділів МВС на місцях та керівництва Головного слідчого управління МВС.

Відкриваючи роботу, т.в.о. начальника ГСУ правоохоронного відомства Микола Чинчин поінформував присутніх про основні показники в роботі слідчих підрозділів ОВС за сім місяців поточного року. Зокрема, у своєму виступі керівник управління відмітив ті обласні слідчі підрозділи, які на сьогоднішній день покращили свої показники у роботі. Але були області, на адресу яких звучала конструктивна критика.

Порядок денний зібрання був побудований таким чином, аби максимально охопити проблемні питання в роботі українських слідчих, вказати на недоліки та надати можливість керівникам слідчих підрозділів на місцях відповісти на питання: яким саме чином, і головне, в який термін, прорахунки будуть усунені.

За словами т.в.о. начальника ГСУ в окремих областях продовжують надходити звернення громадян відносно тяганини у розслідуванні. Окреме питання, яке виніс на розгляд Микола Чинчин – службові злочини. Він наголосив, що подібні проступки недопустимі та будуть мати відповідні наслідки. Обговорили учасники відеоселекторної наради й питання некомплекту в слідчих підрозділах.

Заступник начальника ГСУ МВС України Олег Татаров докладно поінформував присутніх про результати роботи слідчих підрозділів упродовж семи місяців 2013 року. Він зазначив, що нині основним питання ще залишається невірна кваліфікація злочинів слідчими, а окремим підрозділам було вказано на неналежну службову підготовку слідчих під час роботи з новим Кримінальним процесуальним кодексом України. Також, були заслухані звіти перших заступників начальників ГУМВС, УМВС – начальників слідчих управлінь (відділів).

При підведенні підсумків роботи офіцери міліції визначили конкретні напрямки роботи слідчих підрозділів МВС України на наступний період.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці викрили ...
Наступна новина: За повторний злочин, ...

КОМЕНТАРІ