За повторний злочин, чоловік проведе наступні кілька років у в'язниці

За повторний злочин, чоловік проведе наступні кілька років у в'язниці

14.08.13 13:30 0 2981
У Котовському міському суді Одеської області було розглянуте кримінальне провадження, відкрите місцевим відділом міліції за ознаками ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Підсудний отримав три з половиною роки позбавлення волі.

В лютому поточного року працівники відділу внутрішніх справ затримали 27-річного мешканця району за крадіжку 50 кг борошна та 30 кг висівок із будинку пенсіонерки.

Правоохоронцям чоловік пояснив, що злочин скоїв через скрутне матеріальне становище. Але, як з’ясувалося пізніше, не дивлячись на брак коштів на існування, викрадені продукти харчування він не вжив у їжу, а продав за безцінь. Отримані гроші витратив на алкоголь.

Суд урахував щире каяття підсудного, його співпрацю зі слідством та те, що він повністю відшкодував потерпілій заподіяну шкоду. Чоловікові було призначене покарання - три роки позбавлення волі та ще півроку за те, що він не відбув у повному обсязі попереднє покарання, призначене за шахрайські дії та втягування неповнолітнього у злочинну діяльність.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Результати роботи ...
Наступна новина: Столичні оперативники ...

КОМЕНТАРІ