ЮніорБанк відкриває новий навчальний рік

ЮніорБанк відкриває новий навчальний рік

14.08.13 15:43 0 1199
У Рівному стартував набір в Бізнес-Школу ЮніорБанка, в якій школярі зможуть осягати ази підприємництва та фінансів, брати участь у ділових іграх та тренінгах, проходити стажування в банку, а також користуватися банківськими послугами за допомогою "дитячої" пластикової карти Junior. Як повідомили в рівненському прес-офісі ПриватБанку, заняття в них будуть доступні будь-якій дитині шкільного віку і абсолютно безкоштовні. Щоб стати учасником програми достатньо подати заявку на сайті www.juniorbank.ua.

«Уже четвертий рік поспіль бізнес-школа Юніорбанку відкриває двері перед рівненськими школярами. Практичні і теоретичні навички фінансового обслуговування, вміння керувати фінансами, цього року зможуть осягнути у Рівному більше 30 дітей, - каже тренер ЮніорБанку Північно-Західного РУ ПриватБанку Галина Шеметило. - Особливим є те, що ми розширюємо програми фінансової грамотності - в рамках Юніорбанку працюватиме і школа юних програмістів, в якій діти будуть навчатися алгоритмам і програмуванню".

Сьогодні в ЮніорБанку найпотрібніші і цікаві економічні знання отримують більше півмільйона дітей в Україні. Програма фінансової грамотності ЮніорБанк принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Перш за все, це захоплюючий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, ігри і навіть соціальна мережа юних банкірів. Для наймолодших школярів розроблена мультиплікаційно-ігрова програма навчання, а для старшокласників - можливість практичного вивчення економіки, бізнесу і фінансів для вибору майбутньої спеціальності. Унікальна пластикова карта Junior, яка випускається за згодою і під контролем батьків, дає можливість не тільки користуватися "дорослими" можливостями і банківськими послугами, а й спілкуватися зі своїми однолітками по всьому світу.

З 2012 року в м.Рівне стартували додаткові заняття при Бізнес-Школі по робототехніці. Щотижня, по-суботах, діти мають можливість безкоштовно освоїти конструктори Lego Education WeDo, за допомогою яких діти можуть конструювати роботів та вводити їх в рух за допомогою комп'ютера. На часі тільки тренери Бізнес-Школи ЮніорБанку мають спеціальні ліцензії та обладнання для проведення подібних занять.

Освітня програма Юніорбанк стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні "ЮніорБанк", працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більше 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Отримати детальну інформацію, здіснити запис на навчання, можна у керівника проекту, тренера ЮніорБанку Північно-Західного РУ ПриватБанку Галина Шеметило за телефоном 096 4584505.


прес-офіс ПриватБанку в Рівному:
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як журналісти "орлам ...
Наступна новина: Львів’янка Василина ...

КОМЕНТАРІ