Компанія Torwegge

Компанія Torwegge

14.08.13 16:08 0 2858
Компанія «Torwegge» (Німеччина) є одним з провідних розробників і виробників промислових коліс в Європі. 50ти річний досвід у виробництві промислових коліс та опор дозволяє постійно працювати над поліпшенням якості і технологією виробництва продукції.

Науково-дослідний центр у Білефельді веде власні технологічні розробки, співпрацюючи з найбільшими науковими центрами, що дозволяє йти в ногу з часом і з новинками в технологічному прогресі.

Продукція компанії сертифікована на відповідність системи управління якістю міжнародним стандартам серії ISO 9001:2000 і користується тривалим і стійким попитом у країнах Європи, Східної Європи, Росії, азіатських країнах.

Усі новинки розроблені підприємством проходять ретельну перевірку на випробувальних стендах, і в умовах максимально наближеним до експлуатаційним.

Асортимент продукції нараховує більше 3500 позицій і відрізняється великою різноманітністю як стандартних, так і спеціальних позицій.

В асортименті виробленої підприємством Torwegge продукції є колеса: зі стандартною гумової шинкою, шинкою з еластичної гуми, поліуретану, монолітні колеса, пенополиуретановие, пневматичні, низькотемпературні, високотемпературні, особливо великовантажні, в поворотному та фіксованому механізмах.

Область застосування даних коліс дуже широка: колеса для платформених складських візків, будівельних лісів, риштовання, контейнерів для ТПВ, медична, молочна, м'ясна, скляна, кондитерська, готельна галузі, колеса до візків і ролики для гідравлічних візків і штабеллери, садових тачок, систем зашторювання, флагштоків.

З 2011 року запущена у виробництво лінійка колеса промислові, що відрізняються підвищеною вантажопідйомністю до 4500 кг на колесо.

Компанію «Torwegge» на території України представляє компанія «Європромколеса», яка є офіційним представником компанії в Києві та Київській обл-ти.

Завдяки тривалим відносинам, компанії «Європромколеса» вдалося досягти балансу між наявністю продукції на складі в Україні і частотою поставок продукції з Німеччини, що відбивається на оперативності поставок продукції Замовнику по території України на протязі 48 годин.

Цінова політика компанії «Європромколеса» спрямована на задоволенні потреб саме українського споживача, залишаючи якість продукції незмінно на вищому рівні.

Вся продукція сертифікована і має сертифікати відповідності УкрСЕПРО, висновок СЕС України.

Працюючи професійно на ринку промислових коліс з 2005 року, компанія «Європромколеса» намагається постійно підвищувати рівень обслуговування клієнтів:

це відбивається в максимально швидкому прийнятті, обслуговуванні, веденні і закритті замовлення, якісно підібраної саме під запити Замовника продукції, у лояльному ставленні до постійних клієнтів, в теплому відношенні до нових.

Звертаємо увагу на те, що правильно підібране колеса для візків хорошої якості буде довго і надійно служити Замовнику, тим самим зменшуючи можливість простою обладнання на підприємстві при неправильно підібраному колесі або колесі низької якості.

Джерело: http://kolesa-roliki.kiev.ua/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чи потрібно приватному ...
Наступна новина: У результаті перевірок ...

КОМЕНТАРІ