У результаті перевірок платників Галицького району за сім місяців донараховано 6,3 млн. грн. податкових зобов’язань

У результаті перевірок платників Галицького району за сім місяців донараховано 6,3 млн. грн. податкових зобов’язань

14.08.13 16:11 0 1202
За січень-липень 2013 року управлінням податкового контролю ДПІ у Галицькому районі м.Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області проведено 155 перевірок, за відповідний період минулого року – 165. За сім місяців 2013 року донараховано узгоджених податкових зобов’язань в сумі 6,3 млн. грн., що на 2,7 млн. грн. більше, ніж у відповідному періоді минулого року. З них на цей час сплачено 6,1 млн. грн. узгоджених сум за актами документальних перевірок.
Зростання ефективності перевірок при зменшенні їх кількості свідчить про належне використання ризикоорієнтованої системи відбору платників до перевірок, коли до плану-графіка відбираються тільки ті платники податків, які мають ризик щодо несплати податків та зборів, недотримання вимог іншого законодавства, здійснення контролю за дотриманням якого покладено на органи Міндоходів.
За січень-липень 2013 року зменшено від’ємне значення об’єкту оподаткування податком на прибуток на загальну суму 1,2 млн. грн. та донараховано 0,3 млн. грн. податку на прибуток.


Інформаційно - комунікаційний сектор ДПІ у Галицькому районі
м.Львова ГУ Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Компанія Torwegge
Наступна новина: Повернення боргу ...

КОМЕНТАРІ