Депутати-свободівці: Для Кабміну Азарова затвердження зразків форми для правоохоронців – пріоритетніше за угоду з ЕС

Депутати-свободівці: Для Кабміну Азарова затвердження зразків форми для правоохоронців – пріоритетніше за угоду з ЕС

14.08.13 21:50 0 1043
14 серпня 2013 року народні депутати України від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Михайло Головко та Руслан Марцінків відвідали засідання Кабінету Міністрів України. Націоналісти відзначили нераціональність рішень урядовців та відсутність реакції чиновників на актуальні проблеми та виклики.

Коментуючи відвідане засідання уряду, свободівець Михайло Головко зазначив: «У Азарова слова розходяться зі справами. Незважаючи на зазначену на початку засідання тематику, питання щодо підписання Угоди між Україною та TС не було розглянуте. Натомість актуальними для влади виявилися питання щодо… зразків форменого одягу для правоохоронних органів та забезпечення речовим майном працівників Державної кримінально-виконавчої служби. Крім того, Евро-2012 завершилось, а кошти й далі витрачають. Зокрема, було ухвалено постанову, якою врегульовується питання витрачання коштів у розмірів 4,2 млрд. грн. за програмою Евро-2012. Також для проведення Евробаскету на аеропорт у Дніпропетровську з держбюджету буде надано більше 2 млрд. грн. Мабуть, мало нам порожніх терміналів у аеропортах Борисполя, Львова та Харкова. Простоювати має ще одне летовище».

Парламентар також повідомив, що на засіданні уряду було ухвалено рішення про розпродаж майна Збройних Сил України. «Серед усього переліку є зенітно-ракетний комплекс С-300 В1 2-ї категорії, яка нині є найсучаснішою системою протиповітряної оборони ЗСУ», – зазначив Михайло Головко.

«Ще одне цікаве питання, яке нині було ухвалено на засіданні уряду – це надання Генпрокуратурі можливости отримувати конфісковані за рішенням судів транспортні засоби, спеціяльну техніку, обладнання, пристрої, будівельні матеріяли. Натомість, не було обговорено важливі для суспільства питання, зокрема щодо підготовки до нового навчального року, зарплат бюджетникам, майбутнього підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЕС», – підсумував Руслан Марцінків.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Каїрі загинув ще один ...

КОМЕНТАРІ