Чернівці: Віталій Михайлішин відкрив новий великий дитячий майданчик на Бульварі Героїв Сталінграду

Чернівці: Віталій Михайлішин відкрив новий великий дитячий майданчик на Бульварі Героїв Сталінграду

15.08.13 08:57 0 978
Черговий дитячий майданчик з’явився у густонаселеному мікрорайоні Чернівців. У дворі на Бульварі Героїв Сталінграду, 19 раніше росли бур’яни, а тепер тут велике облаштоване місце для дитячих забав: футбольні ворота, баскетбольне кільце, новісінькі каруселі, гірки та гойдалка. На відкриття майданчика завітав секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин.

«Це вже 45-й дитячий майданчик, який ми створили у Чернівцях протягом двох років, – зазначає керманич міста. – Цьогоріч хочемо довести кількість таких майданчиків до 50-ти, а у майбутньому прагнемо, щоби чернівецькі діти мали змогу гратися на майданчиках у кожному великому дворі міста. Адже їх дозвілля дуже важливе: з двору починається місто, починається держава. Надзвичайно приємно бачити щасливі усмішки на обличчях дітей та їхніх батьків. Тепер чимало сімей відпочиватимуть на свіжому повітрі, проводячи вільний час не в квартирах перед комп’ютером чи телевізором, а за веселими іграми».

Малеча отримувала від Віталія Михайлішина різноманітні іграшки і наперебій дякувала йому за новий майданчик. Дітлахи навіть старанно вивели подяку керманичу міста різнокольоровою крейдою на асфальті, оздобивши її малюнками.

Прикметно, що на облаштування дитячих майданчиків витрачаються не бюджетні кошти, а кошти благодійників. Вартість одного такого майданчика складає близько 50 тисяч гривень.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Дитячі та спортивні ...
Наступна новина: У Тернополі завершують ...

КОМЕНТАРІ