Житомирщина: в області спостерігається тенденція до підвищення закупівельних ціни на молокосировину

Житомирщина: в області спостерігається тенденція до підвищення закупівельних ціни на молокосировину

15.08.13 09:31 0 800
Провідними виробниками молока в області є господарства Попільнянського району, виробництво молока в яких за 7 місяців цього року склало 11 тисяч тонн, відповідно в господарствах Ружинського – 8 тис.тонн, Новоград - Волинського – 7,5 тис.тонн. В агроформуваннях Баранівського району подвоєно до минулого року валовий надій молока, який від початку року становить 2,7 тисяч тонн.

Станом на 7 серпня добовий надій молока в агроформуваннях області складає 12,5 кг, що на 0,8 кг більше минулорічного показника. Більше від середньообласного показника, а саме 13 - 15 кг молока від корови у сільгосппідприємствах Ружинського, Новоград-Волинського, Баранівського, Попільнянського та Любарського районів.

У серпні 2013 року спостерігається тенденція до підвищення закупівельних ціни на молокосировину у середньому на 0,20 грн/кг порівняно до липня цього року. Переробні підприємства області закуповують молоко у сільськогосподарських підприємствах за ціною від 3,10 до 4,20 грн/кг, у господарствах населення – не менше 2,20 грн/кг.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Головне управління ...
Наступна новина: Тетяна Павлова: У разі ...

КОМЕНТАРІ