Всесвітні спортивні ігри: житомирська школа спортивної аеробіки – серед світових лідерів

Всесвітні спортивні ігри: житомирська школа спортивної аеробіки – серед світових лідерів

15.08.13 11:03 0 899
В Колумбійському місті Калі завершились Всесвітні спортивні ігри, які проводяться, як Олімпійські, один раз на чотири роки з видів спорту, які не входять до програми Олімпіади. Учасниками змагань стали 4,5 тисячі атлетів майже з усіх країн світу.

У складі збірної команди нашої держави зі спортивної аеробіки виступали одразу дві представниці Житомирщини, майстри спорту України, вихованки обласних дитячо-юнацьких спортивних шкіл «Юність» та «Авангард» Анна Буравська та Вікторія Якушевська (тренери – Ірина Кононенко, Оксана Степанюк, Лариса Мохорт). Змагання проходили у вщент заповненому 18-тисячному спортивному комплексі, який стоячі аплодував українській збірній після кожної композиції.

У підсумку ігор збірна України зі спортивної аеробіки посіла шосту позицію, а перемогу святкували китаянки.

В загальному заліку, за результатами з усіх 42-х видів спорту збірна України завершила Всесвітні ігри на 7 місті в медальному заліку, здобувши 30 медалей (9 золотих, 11 срібних, 10 бронзових). Попереду українців – команди Італії, Росії, Франції, Німеччини, Китаю, США.

Довідково: спортсмени Житомирської області брали участь у Всесвітніх спортивних іграх вперше. У 2009 року на Всесвітніх іграх в Тайвані область не мала жодного представника.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звернення начальника ...
Наступна новина: Тернопільська область: до ...

КОМЕНТАРІ