У Рівненській області за крадіжку — 100 годин громадських робіт

У Рівненській області за крадіжку — 100 годин громадських робіт

15.08.13 10:24 0 957
Безробітний житель Костополя, 21-річний Юрій, сподіваючись на везіння та безкарність, скоїв в обласному центрі крадіжку. За це молодик постав перед судом та отримав заслужене покарання — сто годин громадських робіт.

Торік на початку квітня неподалік супермаркету «Сільпо», що на вулиці Київській у Рівному, виникла бійка. Ні, наш «герой» участі в ній не брав, однак, стоячи неподалік, уважно спостерігав як п’ятеро чоловіків за допомогою кулаків з’ясовують стосунки. В одного з забіяк випав мобільний телефон. І доки розлючені чоловіки намагалися довести хто правий, а хто — ні, костопільчанин підібрав телефон і розчинився у темноті. Він сховав крадене в невеличкому парку, що неподалік торгового закладу.

Уже за півтори години Юрій повернувся на місце кримінального правопорушення та забрав телефон. Довго користуватися молодикові мобільним телефоном не довелося. Він розповів правоохоронцям де і в який спосіб заволодів чужим майном. Також чоловік, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, щиро розкаявся у вчиненому. Рівненський міський суд визнав Юрія винним у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) КК України та призначив йому покарання — громадські роботи на строк 100 годин.

Державний обвинувач -

старший прокурор прокуратури м. Рівне

Олег Костюк
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ізраїль звільнив першу ...

КОМЕНТАРІ