У Волинській області фахівці Ягодинської митниці Міндоходів розглянули вшестеро більше справ про порушення митних правил

У Волинській області фахівці Ягодинської митниці Міндоходів розглянули вшестеро більше справ про порушення митних правил

15.08.13 13:49 0 942
За сім місяців 2013 року фахівці Ягодинської митниці розглянули 721 справу про порушення митних правил, що у 6 разів більше, ніж протягом аналогічного періоду минулого року.

Як повідомили у Ягодинській митниці Міндоходів, за цей час загалом накладено штрафів на суму 1,7 мільйона гривень, а до державного бюджету стягнуто 1,1 мільйона гривень.

Разом з тим, на розгляд суду направлено 662 справи про порушення митних правил, сума виявлених порушень у цих справах – 16,5 мільйона гривень. Зокрема, судом конфісковано товарів на суму 9,2 мільйона гривень накладено штрафів на суму 5,1 мільйона гривень, з яких стягнуто 2,4 мільйона гривень.

Довідково: до державного бюджету за 7 місяців 2013 року від реалізації товарів та штрафів, накладених Ягодинською митницею Міндоходів та судом, надійшло 5,7 мільйона гривень. Окрім того, в дохід держави конфісковано валюти на суму 19,1 мільйона гривень.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Про митне та податкове ...
Наступна новина: За сім місяців митний ...

КОМЕНТАРІ