У Волинській області "Авторитета" затримали дільничні інспектори міліції

У Волинській області "Авторитета" затримали дільничні інспектори міліції

15.08.13 08:03 0 875
43-річного мешканця Житомирської області затримали дільничні інспектори міліції Луцького міського відділу за скоєння розбійного нападу.

За допомогою до дільничних звернувся 37-річний мешканець обласного центру. Чоловік повідомив, що хлопець, якого потерпілий знав лише в обличчя, із застосуванням фізичної сили викрав у нього мобільний телефон.

Дільничні недовго шукали зловмисника, адже до правоохоронців уже надійшла інформація, що на районі з’явився новий, так би мовити, «авторитет». Було відомо, що це немісцевий раніше судимий чоловік, який поводив себе доволі агресивно, і проявляв явну неповагу до оточуючих. Провівши ряд заходів, міліціонери затримали раніше судимого 43-річного мешканця Житомирської області. Як з'ясувалося, після звільнення з місць позбавлення волі не минуло і року, як чоловік знову пішов на кримінал.

В день скоєння злочину, хлопці випивали, як згодом стало відомо, у спільного знайомого. Пізніше між ними виникла суперечка, яка переросла у бійку. Під час бійки грабіжник наніс потерпілому декілька ударів руками та ногами після чого погрожуючи ножем забрав мобільний телефон.

Зароблений таким чином трофей зловмисник здав у ломбард, за що отримав 50 гривень, які витратив на свої потреби, власне на придбання алкоголю. Слід відзначити, що затриманий зізнався у скоєнні ще двох злочинів пов’язаних із застосуванням насильства це грабіж та нанесення тілесних ушкоджень, які він вчинив на території обласного центру.

Наразі у справі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: в дитячому ...
Наступна новина: У Львівській області про ...

КОМЕНТАРІ