У Львівській області у Турківському районі ревнощі стали причиною вбивства

У Львівській області у Турківському районі ревнощі стали причиною вбивства

15.08.13 09:09 0 966
Приревнувавши свою 48-річну дружину, нетверезий чоловік скоїв вбивство. Підозрюючи свою кохану у зраді, чолов’яга спершу зарізав свою жінку, після чого наклав руки на себе.

Інформація про цю трагічну подію надійшла до турківських правоохоронців ввечері 13 серпня 2013 року. На номер телефону 102 зателефонувала жителька одного зі сіл району і стривоженим голосом повідомила, що в житловому будинку виявила тіла двох людей – своєї доньки та зятя.

Правоохоронці попередньо з’ясували, що чоловік іноді розпивав алкогольні напої, після чого вчиняв сварки зі своєю дружиною. Передостанню сварку чолов’яга затіяв у неділю, 11 серпня. Знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, чоловік погрожував своїй дружині ножем. Однак тоді бідолашній вдалося втекти від дебошира.

Схожий конфлікт відбувся і вчора, 13 серпня. Чоловік, який разом зі своєю дружиною проживав у будинку тещі, почав панікувати з приводу затримання на роботі своєї коханої. Як стверджують очевидці, останній її часом ревнував, хоча видимих підстав для цього не було. Отож, через запізнення жінки 52-річний чоловік почав знову ревнувати та здіймати галас у будинку, заявляючи тещі, що її доньці, коли та повернеться додому, буде непереливки.

Старенька, яка є інвалідом, не витримала такого тиску і пішла у господарську будівлю – поратися по господарству. Не минуло й 15 хвилин, як пенсіонерка почула крики своєї доньки, які долинали з будинку. Зайшовши в оселю, бабуся побачила жахливу картину – на підлозі лежали тіла її доньки та зятя з ножовими пораненнями.

Слідчі попередньо встановили, що спершу чоловік наніс смертельні ножові поранення своїй дружині, після чого скоїв самогубство. Попри те, слідство у цій справі триває. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ознаками статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі знову ...
Наступна новина: Чи може юридична особа у ...

КОМЕНТАРІ