В ужгородській багатоповерхівці вибухотехніки вилучили гранату

В ужгородській багатоповерхівці вибухотехніки вилучили гранату

15.08.13 15:30 0 991
На сходинковій клітці однієї з багатоповерхівок по вулиці Благоєва, що в обласному центрі, було виявлено поліетиленовий пакет, в якому знаходилася граната «РГ-42».

Повідомлення про знахідку схожу на вибуховий пристрій надійшло до чергового Ужгородського міськвідділу міліції близько третьої години ночі. На місце події одразу ж прибули слідчо-оперативна група, вибухотехніки, рятувальники та медики.

Корпус гранати «РГ-42» часів Великої Вітчизняної війни спеціалістами науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС було вилучено для подальшого знешкодження на військовому полігоні у селі Оріховиця Ужгородського району.

- Корпус гранати був вилучений вибухотехніками міліції. В ході опитування мешканців будинку виявилося, що пакет з небезпечним предметом лежить у під'їзді вже близько п'яти днів. Ймовірніше за все, корпус гранати був підібраний як металобрухт. Але коли «мисливець» за залізом здогадався про вибуховий характер знахідки, то одразу ж її залишив. Міліція встановлює особу цієї людини. – на місці події коментує ситуацію заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції підполковник Володимир Кувик.

Евакуація мешканців не проводилася, оскільки корпус гранати був без запалу.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Житомирщина: аграрії ...

КОМЕНТАРІ