Чернівці: У місті ведеться заміна аварійних огороджувальних конструкцій сушарок

Чернівці: У місті ведеться заміна аварійних огороджувальних конструкцій сушарок

15.08.13 08:08 0 885
14 серпня, секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин перевірив хід капітального ремонту сушарок у Шевченківському районі міста – на вулицях Комарова та Червоноармійській. У зв’язку з аварійним станом старих залізобетонних сушарок, вони демонтуються. Натомість встановлюються нові металеві.

«Нині у Чернівцях налічується чимало сушарок, які знаходяться в аварійному стані, – каже керманич міста. – Елементи бетонних конструкцій падають з великої висоти, що становить загрозу людським життям. Тому ми прийняли рішення замінити старі бетонні сушарки на більш сучасні металеві. На ці цілі тільки у Шевченківському районі виділено 800 тисяч гривень. Щодо Першотравневого району, то там на аварійні під’їзди із сушарками виділено 600 тисяч гривень. Зазначу, що раніше проблемою занедбаних сушарок ніхто не займався. А вже на 2014 рік ми закладемо кошти на їх реконструкцію в міський бюджет, також добиватимемося державних субвенцій».

«Тривала експлуатація огороджувальних конструкцій сушарок призвела до того, що з часом вони почали руйнуватися, – зазначив начальник управління житлового господарства Шевченківської районної в місті ради Олександр Бурак. – Міська рада доручила нам розробити проектну документацію по заміні цих конструкцій на нові. Не зважаючи на певну фінансову скруту міська влада віднайшла додаткові кошти на реконструкцію. Загалом ремонту потребують сушарки понад 100 будинків. Ми встановлюємо металеві конструкції, тому що вони більш надійні і довговічні».

Поточний ремонт конструкцій сушарок ведеться також у Першотравневому районі міста. Наразі закінчують роботи на вулиці Кочубея, невдовзі розпочнеться ремонт у будинку на вулиці Руській.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ